• LD-1
  • LD-2
  • LD-3
  • Quality

    Kualitas

    Uji sertipikat BV, ISO sareng SGS tiasa disayogikeun pikeun ngajamin kualitas produk urang.

  • Manufacturer

    Pabrikan

    Kami produsén sareng urang gaduh pabrik kami sorangan, anjeun tiasa nampi harga saing kalayan kualitas luhur.

  • Honor

    Kaagungan

    Kepuasan pelanggan nyaéta tujuan kami! Reputasi anu saé dina industri ieu kusabab produk sareng palayanan kualitas luhur urang.

Tentang Kami

Hebei Lueding Imp. & Exp. Co, Ltd aya di kalereun Cina-Shijiazhuang kota, caket sareng Beijing. Kami propésional masihan PPGI, coil baja Galvanisari, Koil baja Al-séng, sepré roofing corrugated sareng ogé mesin ngabentuk. Pabrik urang parantos ngamimitian ngahasilkeun PPGI, coil baja Galvanized, sareng coil baja Al-zink ti saprak 2003, sareng mimiti ngahasilkeun cadar-bumbung anu dipasang ti taun 2010. Ayeuna kami diekspor ku diri urang ti taun ieu. Misi perusahaan kami nyaéta pikeun ngalayanan nasabah salaku mitra, ngadukung palanggan ku barang kualitas anu saé kalayan harga anu langkung handap. Kabijakan anu paling penting pikeun urang nyaéta "Kredit mangrupikeun kabijakan dasar sareng anu pangsaéna." Pasar utama urang nyaéta Asia Tenggara, Tengah-wétan, Afrika, Jepang, sareng nagara Amérika Kidul. Miharep ngamekarkeun sareng anjeun babarengan !!! Kami ngabagéakeun anjeun sareng ngarepkeun dukungan langgeng anjeun!

Warta Terpanjangna

  • Galvanized Steel Coil Market By Top Key Players, Size, Segmentation, Projection, Analysis And Forecast To 2031

    Pasar Coil baja Galvanis Ku Pamaén Bumi, Si ...

    28 Jul, 20
    Pasar Galvanized Steel Coil Marketplace Evaluation masihan rinci ngeunaan sadaya aspek penting ngeunaan pasar. Analisis ngeunaan ékonomi Géja Gawai Gawai Global, nawiskeun pandangan anu jero ngeunaan Galvanized Steel Coi ...
  • Coil Coating Market Analysis, Revenue, Price, Market Share, Growth Rate, Forecast To 2025

    Analisis Pasar Pelapis, Pendapatan, Harga, Marke ...

    28 Jul, 20
    Laporan panalungtikan bisnis Coil Coating mangrupakeun bagian kritis dina ngarencanakeun bisnis sareng cara teratur pikeun ngahijikeun sareng ngadok inpormasi ngeunaan industri Kimia sareng Bahan, pasar, atanapi konsumén poténsial. Laporan ieu dirumuskeun ...

Produk

Pertanyaan Pikeun Pricelist

TAROS KAMI

  • Hebei Lueding Imp. & Exp Trading Co, Ltd.
  • Telepon: 0086-13363896971
  • Telepon: 0086-0311-86555240
  • E-mail: joanzhang@luedingsteel.com
  • Fax: 0086-0311-86555240-1