• LD-1
  • LD-2
  • LD-3
  • Quality

    Kualitas

    BV, sertipikat ISO sareng uji SGS tiasa disayogikeun pikeun mastikeun kualitas produk urang.

  • Manufacturer

    Pabrikan

    Kami produsén sareng kami gaduh pabrik urang nyalira, anjeun tiasa kéngingkeun harga kalapa kalayan kualitas luhur.

  • Honor

    Kahormatan

    Kapuasan Palanggan nyaéta ngudag kami! Reputasi anu saé di industri ieu kusabab produk sareng jasa anu saé.

Tentang Kami

Hebei Lueding Imp. & Exp. Co., Ltd. perenahna di kalér kota Cina-Shijiazhuang, caket ka Beijing. Kami sacara profesional nyayogikeun PPGI, coil baja Galvanis, coil baja Al-séng, lambaran atap bergelombang sareng ogé mesin roll-form. Pabrik kami parantos ngamimitian ngahasilkeun PPGI, coil baja Galvanis, sareng coil baja Al-seng ti 2003, sareng mimiti ngahasilkeun lambaran atap bergelombang saprak 2010. Ayeuna kami ngekspor ku urang sorangan ti taun ieu. Misi perusahaan kami nyaéta ngalayanan palanggan salaku pasangan, ngadukung palanggan ku barang kualitas pangsaéna kalayan harga anu langkung handap. Kawijakan anu paling penting di urang nyaéta ”Kiridit mangrupikeun kabijakan dasar sareng anu pangsaéna.” Pasar utama kami nyaéta Asia Tenggara, Wétan-tengah, Afrika, Jepang, sareng nagara Amérika Kidul. Mudah-mudahan dikembangkeun sareng anjeun sasarengan !!! Kami ngabagéakeun anjeun sareng ngarepkeun pangrojong abadi anjeun!

Warta Terakhir

  • Pameran Canton Online ka-128

    16 Okt, 20
    The 128th Online Canton Fair Datang ka ruang tamu kami Produk utama kami: GI Coil / Gl Coil / PPGI Coil / Roofing Sheet jsb Alamat Langsung: https://ex.cantonfair.org.cn/pc/zh/exhibitor/4ab00000-005f -5254-e31d-08d7ed7aefee Langsung waktos: 15 Oktober -24t ...
  • Galvanized Steel Coil Market By Top Key Players, Size, Segmentation, Projection, Analysis And Forecast To 2031

    Pasar Coil Baja Galvanis Ku Pamaén Utama, Si ...

    28 Jul, 20
    Pasar Galvanis Baja Galvanis Global masihan lengkep Evaluasi ngeunaan sadaya aspek Penting ngeunaan pasar. Analisis ngeunaan ékonomi Galvanized Steel Coil Global, nawiskeun wawasan anu jero ngeunaan Galvanized Steel Coi ...